Mintás harisnya, ha egy kis szín kell a hétköznapokba
Tagged Címkék:

Évek óta igyekszünk kielégíteni a női divat igényeit és ezt szem előtt tartva hoztunk létre egy változatos kollekciót, ami több tucat modellből áll, sokféle színű és vastagságú terméket tartalmazva.

A mintás harisnya kifejezheti a személyiségedet, hangulatot közvetíthet és tükrözheti egy esemény jellegét is. Eredeti módon egészítheti ki a mindennapi stílust, őrületet és temperamentumot adva annak. A mintás harisnya tervezésénél a gyártók ügyeltek arra, hogy azok a legmagasabb minőségű puha pamutból, finom lycraból és rugalmas mikroszálból készüljenek. A többféle vastagságnak és színnek köszönhetően, minden alkalomra találhatsz megfelelő termékeket, a szerelmeddel való hosszú őszi sétán át, az elegáns munkahelyi partiig.

A különböző minták és textúrák széles választéka minden olyan nőnek örömet okoz, aki különleges alkalmakra keres eredeti megoldásokat. A mintás harisnya modellek között kínálunk állatmintás, klasszikus necc és játékos grafikákkal díszített harisnyákat, számos vastagságban és méretben.