Magassarkú cipő bármelyik évszakban
Tagged Címkék:

Stílusos lábbeli, ami vonzóbbá, fényűzőbbé és nőiesebbé teszi a viselőjét? A magassarkú cipő minden hölgy ruhásszekrényének kötelező eleme. A modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy a hétköznapi megjelenést is feldobjuk. Általuk már nem lesz többé kérdéses, hogy mit viseljünk a munkahelyen, üzleti megbeszélésen vagy vacsorán.

Legyen szó bármilyen találkozóról, a klasszikus magassarkú cipő megfelelő választás lesz. A sarokmagasság gyakran meghatározza a kiválasztott lábbeli célját. A 4-6 cm sarokmagasságú modellek a hétköznapi viseletre alkalmasak, még aktív életmód esetén is. Nem terhelik a lábakat, de elegánsabbá teszik a megjelenést.

Jól illeszkednek a szoknyákhoz és a ruhákhoz, valamint a nadrághoz és a farmerhez. A 7-9 centis sarok átlagosnak számít, ami kényelmes az irodában és a városban is. Ez hangsúlyozza a lábakat és a járás kecsességét. A 10 cm-nél nagyobb magassarkú cipőket különleges alkalmakra tervezték. Egy ilyen magassarkú cipő vizuálisan meghosszabbítja a lábakat, hangsúlyozza a testtartást és önbizalmat ad.