A szülők jól tudják, hogy a megfelelő alvóhely kiválasztása a kis lurkóknak nem könnyű feladat. A modern bútorok annyira érdekesek és változatosak, hogy meglehetősen nehéz eligazodni ebben a bőséges kínálatban. A leesésgátlós francia gyerekágy megtervezésénél a tervezők figyelembe vették, hogy a csöppség jóléte és egészsége nagyban függ az alvás minőségétől.

Nem ritka eset, hogy a kisgyermekek alvás közben a földre esnek. Annak érdekében, hogy a baba a lehető legbiztonságosabb körülmények között legyen, a leesésgátlós francia gyerekágy jelenti a legjobb megoldást.

Egy ilyen bútorral elkerülhető a leesés, vagy ami még rosszabb, a nemkívánatos sérülés. A puha és párnázott támfalak megbízhatóan védik a gyermeket, így a szülők nyugodtan alhatnak éjszaka.

Ha a családban 2 gyermeke is van, a gyerekszoba területe pedig korlátozott, akkor célszerű leesésgátlós francia gyerekágy modellt vásárolni. Ez a kényelmes alvóhely segít értékes alapterületet megtakarítani és elegendő helyet hagy a tanulásnak, de a játszótér kialakítására is.