Könnyed viselet a munkavédelmi szandál

A munka akkor sem állhat le, amikor beköszönt a meleg idő. Viszont ilyenkor már kényelmetlen lehet a munkavédelmi bakancsok és cipők viselete. A munkavédelmi szandál ezeknél egy jelentősen könnyedebb és kényelmesebb opciót jelent az ilyen meleg időben, viszont még így is kiváló védelmet biztosít.

A vastag talpnak köszönhetően, a forró talajon is gond nélkül tehetjük a dolgunkat. Az aszfalt, a kátrány- vagy a lemeztető elviselhetetlenül fel szokott forrósodni, viszont a munkavédelmi szandálban még ez sem fog feltűnni. A szellős kialakításnak hála, még a legnagyobb melegben sem fog izzadni benne a lábunk. Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy teljesen zárt cipőben dolgoznak nyáron. Ez kellemetlen szaghoz és a lábgomba kialakulásához is vezethet.

A megerősített talprészről ebben az esetben sem kell lemondanunk, mivel a munkavédelmi szandál is megkapta ezt a fejlesztést. Bizonyos modelleknél, csak úgy, mint a munkás cipők esetében, a talpban megtalálható egy fémlemez. A mindennapos használat alaposan próbára teheti a munkás lábbeliket, viszont a munkavédelmi szandál különleges anyagból készült, ami kopásálló és ellenáll a különféle vegyszerek maró hatásának is.

Egy ilyen remek darab a keményebb túrák alkalmával is jó szolgálatot tehet. A kemény, hegyes sziklák és kövek ellen megfelelő védelmet biztosít még a legkeményebb terepen is. Minden esetben érdemes a minőségi munkaruházat mellett dönteni, mert a testi épségünk mindig a legfontosabb. A munkavédelmi szandál többféle változata megtalálható a grandis.hu webáruház kínálatában. Hogyha maximális védelemre van szükség, akkora ajánlott a bakancsokra is vetni egy pillantást.