Tagged Címkék:

Nagyon sokféle tetőfedési mód közül választhatunk. A tetőfedő anyagok teljesen eltérőek lehetnek a formájukat és az anyagukat illetően. Az egyik legnépszerűbb még mindig az égetett agyagcserép, aminek a minőségét a gyártáshoz felhasznált anyagok határozzák meg. Ezek között is az egyik legnépszerűbb a hódfarkú cserép, amivel bármilyen tetőforma lefedhető Az első, kezdetleges cserepek az ókori görögöknél jelentek meg. Nem lehet véletlen, hogy a kor embere azóta is előszeretettel használja ezt az anyagot, ha tetőfedésre kerül a sor.

Természetesen, a mai modern hódfarkú cserép már sokkal jobb minőségű anyagból készül és a gyártási folyamat is változott azóta. A hódfarkú cserép esetében a legnépszerűbb módszer a kettős cserépfedés. Ezáltal a tető minden pontján 2 réteg védi az épületet a beázástól. A lécek felett elhelyezett hódfarkú cserepek pedig 3 réteggel biztosítják a megfelelő vízzárást. Logikusan következik, hogy ehhez egy erős tetőszerkezetre van szükség, mivel a több réteg, több súllyal jár.

Kiváló építőanyagok vannak a weboldalon

Akár tetőfedéshez, akár más építési munkához keresünk építőanyagot, ebben a webáruházban minden megtalálható. Hogy miért éri meg a weboldal felhozatalából rendelni? Mert nem kell a szállítással bajlódni. Tetőfedés esetén az ehhez szükséges cserépmennyiség elszállítása lehetetlen feladat lenne egy egyszerű személygépkocsival. Nem beszélve a faanyagról és a többi építőanyagról. Az epitoanyag.hu weboldal 20 kocsiból álló saját flottával áll az ügyfelek rendelkezésére a szállítást illetően.

Továbbá az is említésre méltó pozitívum a weboldallal kapcsolatban, hogy bizonyos vásárlási limit elérésénél, akár ingyenesen is kiszállítanak. Természetesen ilyen esetben a minőséget sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez pedig nem hagy kívánnivalót maga után, hiszen csak ezen a módon garantálható a tökéletes végeredmény. A megfelelő döntés érdekében, érdemes alaposan elolvasni a termékek mellett található leírást. Így képet kaphatunk azok előnyeiről és a felhasználási területéről.