Kifogástalan munkát végez a Honeywell vízszűrő
Tagged Címkék:

Az emberi élet alappillérét jelenti a jó minőségű, tiszta víz. Kétségtelen, hogy a Honeywell vízszűrő hozzájárulhat ahhoz, hogy minden háztartásban a lehető legkönnyebben, igen gazdaságosan elérhető legyen ez. Jogosan tevődik fel a kérdés, hogy valóban szükség van erre? Nos, a sok évtizedes városi és vidéki vízvezeték rendszerekre negatívan hatott ki az idő múlása.
Bármennyire is profin oldották meg a rendszert, a hálózatba így is kerülhetnek rozsdamaradványok, homokszemcsék és egyéb lebegő anyagok, amiket érdemes még a felhasználási oldal előtt kiszűrni, még mielőtt az a szervezetbe jutni. A Honeywell vízszűrő szerepe pedig pontosan ez. A MiniPlus nevet viselő terméknek ez nem jelent gondot.

A szerkezet lényege a külső vagy belső menettel rendelkező sárgaréz, horganymentes ház. Az ehhez csatlakoztatott ellenálló, átlátszó, műanyag szűrőcsésze garantálja a szennyeződés mértékének a nyomon követését. Az öblítő golyóscsap megnyitásával igazán könnyedén el lehet távolítani a Honeywell vízszűrő által összegyűjtött szennyeződéseket.