Tagged Címkék:

A modern fűtésrendszerek költséghatékony működtetésében fontos szerepet játszanak a termosztátok. A szobatermosztát ár figyelembevételét követően gyorsan levonhatjuk a következtetést, hogy ez egy kifejezetten gazdaságos befektetésnek számít, hiszen az erre fordított összeg gyorsan megtérül.

A szobatermosztát ár az alkalmazott technológiától függően változik. A tekerős termosztátok alacsonyabb, míg a digitális változatok magasabb áron vásárolhatóak meg.

A kategória abszolút csúcsát az okos változatok jelentik, amiket egyszerűen, akár az okostelefonunk segítségével is vezérelhetünk. Ebből a szempontból minden tekintetben megéri a szobatermosztát ár, hiszen akkor is beállíthatjuk a helyiségek hőmérsékletét, amikor nem tartózkodunk otthon.

A másik jó hír, hogy ez nemcsak az újépítésű épületek esetében alkalmazható technológia. A szobatermosztát ár csak töredéke annak az összegnek, amit megtakaríthatunk ezzel a nagyszerű készülékkel, ami a Honeywell jóvoltából mindenkinek elérhető az evohomeshop.hu webáruházban.