Tagged Címkék:

Talán érdemesebb olyan készüléket választani, amibe mindegy milyen SIM-kártya kerül. Röviden, tömören a kártyafüggetlen telefonok pontosan ilyenek. Az ilyen modellek ugyanis szolgáltatóktól függetlenek, így a későbbi telefonszám vagy éppen szolgáltatóváltás sem okozhat gondot, nem kell új telefont venni azért, hogy másik számmal is használni lehessen.

Ezen felül hűséget is nyújthat a tulajdonosának egy ilyen készülék, hiszen nem kell lemondania a kedvenc márkájáról, ha arra esküszik. Tévhit, hogy ezek a típusok drágábbak, éppen ellenkezőleg! Sokkal kedvezőbb megoldást kínál egy ilyen telefon megvásárlása, ugyanis szabadon kiválasztható a legolcsóbb darab bármilyen oldalon vagy üzletben anélkül, hogy később függetleníteni kellene.

Ráadásul, ha megbízható helyről rendeli valaki, mindenképp kap hozzá 2 év gyártói garanciát. Ez természetesen azért jó, mert ha véletlenül meghibásodnak ezek a kártyafüggetlen telefonok, akkor sem kell kétségbeesni. A mobilcorner.hu oldalon számos telefon beszerezhető.