Hol rendelhető angol fordítás magyarra?
Tagged Címkék:

A modern élet gyakori velejárója a külföldi vásárlás és a gyakori idegen nyelvű ügyintézés. Sokszor hivatalos papírokról van szó, ilyenkor az esetleges félreértések elkerülése okán, elengedhetetlen az angol fordítás magyarra. Szerencsére több fordítóirodát is lehet találni, akiknél anyanyelvi szinten kommunikáló munkatársak dolgoznak.

Lehetőségünk van hivatalos, azaz hitelesített fordítást is kérni. Ilyenkor a fordítást záradékkal és hivatalos pecséttel látják el. Hivatalos fordítások közé tartoznak az anyakönyvi kivonatok, az erkölcsi bizonyítványok, diplomák, orvosi papírok. Hagyományos fordítás például egy bérleti és adásvételi szerződés, tanulmányi anyag, pályázati papír, összeszerelési útmutató, használati utasítás.

A legtöbb angol fordítás magyarra rövid határidőn belül, akár még aznap elkészíthető. Nagyobb volumenű fordításnál, például egy szakdolgozat esetében egyéni egyeztetés alapján vállalják és állapítják meg az elkészítési határidőt. A fordítóirodák többsége rugalmas és akár külföldről is kérhető angol fordítás magyarra.