Gél lakk kezdő szett profiknak és kezdőknek
Tagged Címkék:

A zselés körmök rendben tartásához jó pár eszköz szükséges. Az egyik ezek közül a csiszológép, ami arra szolgál, hogy a zselét gyorsan és könnyen eltávolítsuk a körmök felületéről. Természetesen a különböző reszelők is a műkörmös segítségére vannak ebben a folyamatban, azonban a géppel történő csiszolás elmaradhatatlan része a munkának. Szerencsére egy ilyen eszköz széles körben elérhető, ráadásul egyáltalán nem drága, főleg ha figyelembe vesszük a meglehetősen hosszú élettartamát.

A csiszológép tulajdonképpen kötelező eszköze minden profi műkörmösnek, de azoknak is tanácsos egyet beszerezni, akik otthon szeretik a manikűrt elkészíteni. Amennyiben Ön még kezdő, az egyszerűbb eszközök, termékek ajánlottak, hiszen ezeknek a használata kevesebb tapasztalatot igényel. A csiszológép a monabeautyshop.com webáruházban többféle változatban elérhető, így megtalálhatóak az egyszerűbb, de olcsóbb és a modernebb, ám kicsivel drágább típusok is.

Bármelyikre is essen a választás, fontos tudni, hogy a rendeltetésszerű használat mellett, 12 hónap garancia jár a termékekre. Ebben a periódusban és a bizonyára a következő hónapokban is a legtöbbünk meg kell barátkozzon a ténnyel, hogy saját magunk készítjük el a manikűrünket. Nem vitás, hogy egy gél lakk kezdő szett több mint remek befektetés. Sokan eddig elképzelhetetlennek tartották, hogy ne szalonban készíttessék el a csillogó zselés körmeiket.

Ez kétségtelenül roppant kényelmes megoldás, azonban van amikor úgy hozza az élet, hogy erre nincs lehetőség. Nem kell persze lemondani a gyönyörű, nőies körmökről, hiszen csak egy kis gyakorlás és a gél lakk kezdő szett szükséges ahhoz, hogy nekiláthassunk a körmözésnek. Ezek a szettek különböző árfekvésben szerezhetőek be, ezért aki nem akarja egyből nagy fába vágni a fejszéjét, az nyugodtan dönthet egy olcsóbb gél lakk kezdő szett mellett. Persze az igazi az, amelyik tartalmaz zseléket, UV lámpát és mindenféle eszközöket is. Egy ilyen szett garantáltan tartalmazza mindazt, amivel a legszebb zselés körmök felépíthetőek.