Tagged Címkék:

Azok, akik felújításba kezdenek és létrehozzák a saját, számukra ideális belső teret, sok időt szentelnek a hangsúlyos, de nem mindig legfontosabb pillanatoknak. Természetesen a tapéta, a fény és a padló sarokkőnek számít minden enteriőr kialakításában, de a karnis is egy olyan elem, aminek az értéke majdnem akkora, mint a fentieké. A függönyök manapság elengedhetetlenek a lakberendezésben, a számtalan mintának, színnek és formának köszönhetően. Ezek a szövetek több évszázada díszítik minden társadalmi osztály lakóinak otthonát.

Tény, hogy amikor erre a textilre összpontosítunk, elfelejtünk egy nagyon fontos elemet az ablak dizájnjának létrehozásakor. Ez pedig nem más mint a karnis. Órákat, sőt, napokat töltünk a szükséges függöny keresésével, míg a rudat úgyszólván a hasunkra csapva vásároljuk meg, holott ezen múlik a függönyök végső megjelenése. Ha az online áruházunkban vásárol karnist, arra az előnyre is számíthat, hogy a függönyökkel azonos kialakítású és színű kiegészítők hatalmas választékát kínáljuk.

Nyugodt és derűs légkört teremt a voile függöny

Az átlátszó textíliák gyönyörűen és szellősen mutatnak minden helyiségben, a gyerekszobától kezdve a konyháig. A helyesen kiválasztott stílus és az anyag összes jellemzőjének figyelembevétele sokkal könnyebbé teszi a voile függöny kiválasztását. Ezek vékonyak és áttetszőek. A szövet különleges szerkezetének köszönhetően jól átengedik a fényt és a levegőt. A szerkezetük finom hálóra hasonlít, ami szabad szemmel is észrevehető.

A voile nem az anyag neve. Bármilyen áttetsző függöny nevezhető így. A voile függöny a leggyakrabban 100% poliészterből készül, de a szellős szövetek, a len, a pamut és a selyem természetes szálainak keveréke sem kevésbé népszerű. Ha figyelembe veszi az összetételüket, gyönyörű függönyöket választhat bármilyen stílusban berendezett szobába. Például, ha a vászonra voksol, azok mind öko-, mind a high-tech stílusú enteriőrben jól mutat majd, míg a poliészter opciók gyönyörűen néznek ki vidéki stílusú szobákban. A voile függöny csodálatos keretet ad a helyiségeknek.