Ehetünk az étterem Orfű választékából
Tagged Címkék:

Az Abaligeti-barlangot nagyon sokan látogatják. Ez ugyanakkor fontos denevérpihenő, a téli időszakban kis és nagy patkósdenevérek százainak életébe nyerhetünk bepillantást. Nyilvánvaló, hogy éhesen nem jó kirándulni, és ha nem akarjuk az otthonról hozott szendvicset rágcsálni, akkor az étterem Orfű bőséges kínálatából is választhatunk.

Aztán folytathatjuk az utunkat, ugyanis innen a barlang fő ága kényelmesen végigjárható. Meglátogathatjuk a Denevérmúzeumot is, amely eltérő élőhelyek szerint, nagyszerű kialakítással, látványosan mutatja be ezeket az állatokat. A denevérkutatás története, eszközei, főbb magyarországi tartózkodási helyei és vándorlási útvonalai egyaránt megismerhetőek.

Ennyi érdekes látvány után megpihenhetünk az étterem Orfű területén, és finom falatokat fogyaszthatunk. Ha ezt követően csónakázni támadna kedvünk, azt is megtehetjük az Abaligeti csónakázó tavon. A horgásztó a pecások kedvelőinek rendelkezésére áll, akiket szintén szeretettel és különlegesen ízletes ételekkel vár az étterem Orfű.