Egyre trendibb a 3D csempe
Tagged Címkék:

A jelenlegi technikai megoldások révén, sorra születnek meg az olyan egyedi burkolóelemek, amelyek sajátos tulajdonságokkal rendelkeznek. Hol van már az, amikor csak egyféle hidegburkoló lap volt kapható, többnyire fehér vagy krém színben? A választék hihetetlenül kibővült és nemcsak az anyagok és színek tekintetében, hanem a formákban ugyanúgy.

A kisebb-nagyobb méretek mellett, már választható 3D csempe, mi kivételes hatással bír. Ezen terméktípusok már kifelé hatnak a térből azáltal, hogy van domború részük. Képeket lehet némelyikből kirakni vagy szigetszerűen, keretként használhatóak fel. Csak a kreativitás szab határt annak, hogy a 3D csempe milyen stílusban jelenik meg az otthonunkban.

Erre figyeljünk a 3D csempe vásárlásnál!

Bár nagyon extravagáns a 3D csempe megjelenése a konyhában, esetleg a fürdőben és előszobában, azért van néhány olyan tényező, amire megéri fókuszálni, mielőtt végső döntést hozunk. A mértékletesség ezen termékek felhasználásánál sem elhanyagolható tényező. A túlzásba vitt alkalmazás több tekintetben lehet visszás. A sajátos formavilága révén, a takarítása nehézségeket okozhat.

A kisebb terekben könnyedén zavaróan hatnak. Az sem kizárt, hogy szédülést idéznek elő, ami egy fürdőben veszélyes. Ha az egész fal vagy helyiség ilyen burkolólapokkal lesz fedve, akkor a szerelvények, bútorok felhelyezése nehézzé válik, valamint sok esetben elfedésre kerülnek a 3D csempe elemek, ami felesleges pénzkidobást jelent, főleg abban a tekintetben, hogy ezek a termékek gyakran drágábbak a hagyományos változatokhoz képest. Ne kapkodjunk a döntés során!