Egyedülállóak a Bosch fúrószárak
Tagged Címkék:

Ha egy házat kell felújítani, esetleg egy új megépítésére kerül sor, elengedhetetlenek bizonyos szerszámok. Az egyik ilyen a vésőgép, aminek a használatával a bontási és vésési feladatok sokkal egyszerűbbek és gyorsabbak lesznek, betonban és téglában egyaránt. Melyik masina mellett érdemes dönteni? Remek választás például egy Bosch vésőgép.

Ezek a vésőkalapácsok a saját kategóriájukon belül magas ütőerővel rendelkeznek, így a gyors lemunkálás garantált. A termékek azért sem okoznak csalódást, mert tartósak és ellenállóak, illetve a robusztus kialakításuk évekig kitart, ezért nem kell félni a meghibásodástól. Az SDS-Max vésőgép fajták ütőereje 7,5 Jouletól 16,8 Jouleig terjed, így a nagyobb gépek már komolyabb bontási munkákhoz is megfelelnek, és kiválóan ellenállnak a megterhelőbb feladatok során is. Léteznek olyan masinák, amelyek speciális rezgés-csillapított markolattal bírnak.

Ezek még a hosszabb munkák esetén is könnyebbé varázsolják a munkavégzést. A Bosch vésőgép fajták teljes mértékben megfelelnek a nehéz feltörési és bontási célú munkákhoz. Jó példa itt a GSH 27 modell, amelyik 62 J ütési energiát biztosít. Ez teljes mértékben megfelel az útjavításoknál végzett útburkolat feltörésekhez is. Természetesen felújításokkor nemcsak vésni, hanem fúrni is kell. Ekkor pedig szükségesek a fúrószárak.

Például a CYL-5 modell igen magas élettartamot garantál beton és kő fúrása során. A Bosch saját fejlesztésű keményfém keveréke és a gyémántköszörülésű vágóélek kombinációja különlegesen kopásállóvá teszi a fúrószárak nagyon sok fajtáját. A korszerűséget mi sem igazolja jobban, mint a tény, hogy ennél már a kifúrt anyag súrlódása a horonyban sokkal kisebb, mint a régebbi modelleknél. Ez köszönhető a Vario kivitelnek, amelyiknek a változó lejtése jó poreltávolítást biztosít, illetve csökkenti a kopást is. Pozitívumként kell megemlíteni még a Bosch Power Grip befogószár rendszert, aminek hála a fúrószárak teljesítményének 100%-a átadódik a gépről. Ezek a fúrószárak tehát biztosan nem fognak csalódást okozni a nehéz munkáknál.