Tagged Címkék:

Sok hölgy van úgy vele, hogy csak különlegesebb alkalmakkor vesz magára valamilyen szexi göncöt, egyébként meg egy kinyúlt pólóban és hasonló állapotban lévő bugyiban alszik. Ezzel nincs is semmi probléma, hiszen ez egy igen kényelmes szett, alváskor pedig ez a legfontosabb. Azonban megannyi kényelmes babydoll is kapható a piacon, amiben nemcsak a nyugodt alvás garantál, de közben csodásan fogjuk magunkat érezni. Mindenki sokkal magabiztosabb, nyugodtabb és mosolygósabb, amikor valamilyen csinos holmit visel.

Nos, ez igaz az éjszakákra is, így egy szép babydoll garantáltan meg fogja tenni a hatását, akkor is, ha esetleg egyedül alszik. Persze legtöbben csábításra használják az említett fehérneműt és nem is véletlenül, hiszen szinte nincs olyan férfi, akit egy babydollt viselő hölgy ne tudna levenni a lábáról. Az exkluzivitást és vad eleganciát kölcsönző ruhadarab, a kialakításának köszönhetően minden testalkaton jól mutat.

Innentől kezdve már csak az egyedi ízlés határozza meg, hogy melyik darab lesz a tökéletes választás. Kínálatban pedig nincs hiány, így egészen biztosan mindenki megtalálja a neki tetszőt. Ha esetleg még ennél is tovább emelné a csábítás szintjét, a szexi fűző garantáltan megteszi a hatását. Talán ez a darab az a fehérneműk között, ami a legmegosztóbb. Van, aki nagyon szereti, hiszen nemcsak csodaszép, de álomalakot is képes kölcsönözni a viselőjének.

Van azonban olyan is, aki nem nagy rajongója, mivel még mindig a szenvedéssel társítja. Nos, a jó hír, hogy a szexi fűzők funkciója mára már igencsak megváltozott, így a fullasztóan szoros ölelést már el lehet felejteni. A ma elterjedt darabok funkciója inkább a csábítás és nem az, hogy irreálisan vékony derekat varázsoljon a hölgyeknek. Persze a homokóra alakot még ezek mellett is biztosítani tudja, viszont ezt inkább úgy éri el, hogy megemeli a melleket és kiemeli a csípőt. Minden belevaló hölgynek szüksége van legalább egy szexi fűzőre, de a legtöbben nem tudnak egynél megállni, hiszen olyan sok szép darab van.