Desigual táska, amit a szivárvány inspirál
Tagged Címkék:

A kézitáska minden hölgy hűséges társa és nem véletlenül mondják, hogyha jobban meg akarunk ismerni egy nőt, akkor nem a szemébe, hanem a kézitáskájába kell nézni. Az nemcsak a divat iránti viszonyáról árulkodik, hanem az életmódjáról és arról is, mit tart lényegesnek.

A Desigual táska méretben, színben, mintázatban, rendeltetésben és a viselés módjában különbözik egymástól. A spanyol cég kiegészítői színnel és egy csipetnyi frissességgel gazdagítják az öltözéket, így különösen a nyári szezonban ideálisak. A Desigual táska virágmintákkal, színes hímzésekkel és egyéb vidám motívumokkal tarkított. Mivel többféle méretben kapható, gyakorlatilag minden alkalomra megfelel.

Rajtad múlik, hogy egy mini változatot szeretnél a legszükségesebb dolgaidhoz vagy tágasabb példányt, amibe minden belefér, amire csak szükséged lehet. A klasszikus Desigual táska nagyon jól kombinálható az általad választott ruhával, míg a kézben fogható modellek az elegánsabb társasági eseményekre alkalmasak, ha csak a mobiltelefonodat, a kulcsaidat és a pénztárcádat kell magaddal vinned.