Babafürdető az örömteli tisztálkodásért!
Tagged Címkék:

Egy kellemesen meleg fürdő pozitívan tud hatni a szervezetre és ez nemcsak a felnőttek esetében igaz, hanem a kicsikre ugyanúgy. Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan milyen babafürdető kerül bevetésre a tisztaság megteremtése érdekében. Bár a néhány hónapos csöppségek még annyira nem tudnak a porban fetrengeni, mint pár éves társaik, de ettől eltekintve rendszeresen kell őket mosdatni.

A teljesen természetes anyagokból készülő babafürdető gondoskodik róla, hogy ne egyszerűen csak a kosz kerüljön lemosásra a bőrről, hanem egyúttal kényeztetően ápolva legyenek a szöveteket. Ebben segít a kamillavirágból készült főzet, a bio mandulaolaj és shea vaj, valamint a hozzáadott E- és B-vitamin.

A csöppségek szeretik a habok nyújtotta élményt, amit természetes módon a lágy kókusztenzidek biztosítanak. A babafürdető rendkívül hatékonyan látja el a faladatát, amit biztosan értékelni fog az egész család. Habfürdő és samponként szintén szolgálatba állítható. Teremtsük meg a kényeztető fürdőzés lehetőségét minél többször!