Baba etetőszék, ami sokféleképpen átalakítható
Tagged Címkék:

Mielőtt a szülőknek ideje lenne egyet pislogni, az újszülött már magabiztosan ül és el kell kezdeni az egyes élelmiszerek bevezetését az étrendjébe. Ez azt is jelenti, hogy itt az ideje a kényelmes és praktikus baba etetőszék vásárlásnak. Sok anyuka és apuka azonban ezt már korábban, közvetlenül a csecsemő születése után megteszi. A gyártók hatalmas választékot kínálnak, úgyhogy a szülőknek nincs más dolguk, mint választani. A baba etetőszékek korábban főleg fából készültek, de ma már vannak műanyagból és fémből készült modellek is. Tárolás céljából kompakt módon összecsukhatóak, stabilok és kényelmesek.

Ezeknek az ülésmagasságuk állítható, így több évig használhatóak. Sok rendelkezik görgőkkel a lábaikon. Ezek lehetővé teszik, hogy egyik helyről a másik mozgassuk anélkül, hogy a gyermeket ki kellene venni belőlük, valamint az asztalrész is kihúzható. Fő előnyük a megnövelt tartósságuk. Sok modell már 6 hónapos kortól kezdve 5-6 éves korig használható. Egy ilyen baba etetőszék néha több generáción keresztül öröklődik.

Etetőszék hasznos funkciókkal

A csecsemők etetésének megoldása 6-9 hónapos kortól válik aktuálissá. De a modern szülők rendelkezésére már olyan csodálatos etetőszék modellek is állnak, amelyeket 0 hónapos kortól használhatnak. Az átalakítható változatok kényelmesek a cumisüvegből táplált csecsemők etetésekor is. Ennek a bútordarabnak a több különálló része kitűnően kombinálható. Ez jó lehetőség azokban az otthonokban, ahol nincs sok szabad hely.

Az átalakítható etetőszék bölcsőként is szolgálhat a pihenéshez és az alváshoz, amiben a picurka hátát vízszintes helyzetbe lehet engedni, valamint egy biztonságos terület szerepét is betölti, ahol játszhat. Azonban a szék típusától függetlenül, a választást felelősségteljesen kell megközelíteni. Természetesen nem kell számítani arra, ha a piacon még ismeretlen cégtől vásárolunk etetőszéket, az sokáig szolgálja majd a gyermeket. Az ismerős névvel ellátott termékeket tesztelik, a jellemzőiket pedig alaposan átgondolják.