Az online bőrgyógyász segítséget nyújt
Tagged Címkék:

Az internetes szolgáltatásokat manapság egyre többen veszik igénybe. Az online bőrgyógyász a problémák megoldásában hatalmas segítséget nyújthat. A kezelési módszerek ennél az alternatívánál sem változnak Sokkal kényelmesebb megoldás, hiszen nem kell személyesen ellátogatni a klinikára és előjegyeztetni a vizsgálatokra. Nincs várakozási idő, kényelmetlen utazás és plusz költség. A szisztéma nagyon népszerű a felhasználók körében. A pácienseknek e-mail-en keresztül küldik el az űrlapot, amit ki kell tölteni és visszaküldeni az online bőrgyógyász elérhetőségére.

A szakember a kérdések áttanulmányozását követően szintén e-mail-ben küld választ. A levélben javaslatot tesz, hogy milyen jellegű kezelést próbáljon ki a panaszára. Ezután felteszi a felhőbe az E-receptet, aminek köszönhetően könnyen hozzáférhet a páciens a készítményekhez. Az online bőrgyógyász minden esetben kér fényképet az elváltozott és elszíneződött területről, amit alaposan áttanulmányoz.

A fotók hozzájárulhatnak a diagnózis megállapításához. A járványhelyzet miatt, a szigorítások és a távolságtartási szabályok betartása megnehezíti a mindennapokat. A dokio.hu felkeresésével az egészségügyi szolgáltatások mindegyike elérhető. A honlapon 3 fő kategória kapott helyet. Megtalálható a magán időpont foglalási rendszer, a személyre szabott tudástár, valamint az online tünetellenőrzés. A páciensek tájékozódhatnak a betegségekről és segítséget kapnak ahhoz, hogy milyen gyógyítási folyamatot kell alkalmazniuk.

A dokio.hu 2020 decemberében alakult meg. A weblapon 15 klinika érhető el, több mint 400 magánorvossal. Ezek az adatok állandó jelleggel növekednek. A dokio.hu online tünetellenőrzés lehetőséget kínál arra, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, milyen jellegű a kialakult panaszuk. Ha kitölti a virtuális űrlapot, ami 10-15 kérdésből áll, akkor az okok ki fognak derülni. A dokio.hu honlapon COVID-19 tesztekre is foglalhat időpontot saját magának vagy a családtagjainak. Ha a megfázáshoz láz és levertséggel is társul, akkor érdemes elkészíteni egy tesztet.