Az iPhone 14 széria különleges tulajdonságai
Tagged Címkék:

Nem titok, hogy szinte minden okostelefon rajongó álma egy iPhone. Ennek a gyártónak kétségtelenül az egyik kitűnősége az iPhone 14. Ha pedig azt kérdezzük, hogy miért ennyire nagy sztár ez a széria, akkor bizony jó pár érvet fel tudunk hozni mellette. A szériát egyrészt a 12 megapixeles dupla kamera teszi különlegessé.

Tudjuk, hogy az okostelefonok már rég nemcsak telefonok, hanem videólejátszók, órák és persze fényképezőgépek. Nos, akinek fontos a képek minősége, annak nem okoz csalódást az iPhone 14, amivel egészen profi fotók is készíthetőek. Természetesen ez csak az egyik kiemelkedő tulajdonsága a 14-es szériának. Bár a műholdas kommunikáció egyelőre csak az USA-ban és Kanadában élvezhető, az ütésérzékelő bárkinek kellemes meglepetést okoz.

A beépített szenzor ugyanis képes érzékelni a nagyobb horderejű ütődést, például autóbaleset, esés során. Az iPhone 14 modellek természetesen még sok más olyan innovációval vannak felvértezve, amik mind arra ösztönzik a vásárlókat, hogy valamelyik típust feltétlenül szerezzék be.