Az elektromos tűzőgép sok esetben jól jön
Tagged Címkék:

Egy ilyen sokoldalú és hasznos szerszám minden háztartásban jól jöhet. Az elektromos tűzőgép bőr, szövet, fólia és más anyagok rögzítésére is tökéletes amellett, hogy a papírkötegek összetűzésére szintén használják. Hatalmas segítség lehet ezeken felül lambériázásnál és kárpitozásnál. Nagyon népszerű termék.

Előszeretettel vásárolják meg az ezermesterek, a hobbi barkácsolók és természetesen a szakemberek. A beszerzése rendkívül egyszerű, hiszen bármelyik szaküzletben megtalálható. Az elektromos tűzőgép megkönnyíti, illetve felgyorsítja a munkafolyamatokat. A tűzőfej vékonyságának köszönhetően, remek választás a szűk helyeken végzett munkához is.

Kényelmesen használható, hiszen csúszásgátló markolattal, valamint biztonsági kapcsolóval van ellátva. A szerszámmal nagy sebességgel rögzíthet különböző anyagokat. Ezt a gyorsaságot kézi termékkel biztosan nem tudja elérni. Az elektromos tűzőgép működését tekintve, az ütőerő létrejöttéért elektromágnessel felgyorsított dugattyú felel. Megállja a helyét az ipari tevékenységek és a háztartásban adódó munkák esetén is.