Az ajándék átadásának művészete
Tagged Címkék:

Ahhoz, hogy tökéletes meglepetést tudjunk adni, alapvetően rengeteg információra van szükségünk az ünnepeltről. A legfontosabb, hogy az ajándék végleges kiválasztása előtt, próbáljuk meg kipuhatolózni, hogy mire vágyik az illető. Ehhez az a fontos, hogy felvegyük a pókerarcot, illetve a lehető legjobb taktika, ha érintőlegesen végigvesszük azokat a témákat, amelyek a leendő meglepetéshez tartoznak.

A másik eshetőség, hogy az ünnepelt hobbijához próbálunk meg keresni valamilyen egyedi és ritka ajándékot. Ilyenkor úgy könnyíthetünk a dolgunkon, ha egy igazán közeli hozzátartozóját kérdezzük meg, nehogy véletlenül ugyanolyan ajándékot veszünk, ami az ünnepeltnek már eleve megvan.

A harmadik opció, ami egyben talán a legkönnyebb is, roppant kézenfekvőnek mondható. Ugyanis egy vicces, humoros ajándékkal szinte bárkit azonnal felvidíthatunk és emlékezetessé tehetjük a napját. Ehhez pedig nem kell más, csak egy portalanító mamusz, egy szétnyitható szörny utazópárna szemmaszkkal felszerelve, de akár a WC darts is lehet.