Alapos autó állapotfelmérés Budapest szakembereivel

Egy használt gépkocsi megvásárlása sem olcsó mulatság, főleg akkor, ha a vételt követően derül ki, hogy valami nincs rendben. Sajnos erre olykor lehet esély, ezért szerencsésebb ezt elkerülni. Az autó állapotfelmérés Budapest egész területén megoldható kedvező költségekkel, így minden feltétel biztosított ahhoz, hogy ne járjunk pórul. A www.autoallapot.hu weboldalon megismerhetőek az erre vonatkozó részletek, valamint foglalható időpont.

Mivel a költségek alig érik el egy jármű vételárának az 1 %-át, valamint több autó állapotfelmérés Budapest esetén kedvezményre is lehet számítani, így egyértelműen nem érdemes ezt a kiadást megspórolni.

A felmérés során tételes dokumentációt kapunk, amire támaszkodva a vásárlási feltételeken javíthatunk, amennyiben nem akarunk elállni az üzlettől. Személyes jelenlét mellett, valamint anélkül is megtörténhet az autó állapotfelmérés Budapest egy adott pontján. A fizetés megtörténhet utalással és ez esetben e-mail-ben érkezik a fényképes jegyzőkönyv, ami tartalmazza a lényegi részleteket.