Acana kutyatáp, minőségi eledel a kedvenceknek
Tagged Címkék:

Ahogy a mondás tartja, a kutya az ember legjobb barátja, ami azt jelenti, hogy úgy is kell bánni a kedvencekkel, etetni, gondozni őket, mintha emberről lenne szó. Az állatok, így a kutyák táplálása nagyon fontos. A webtap.hu internetes áruházban kapható Acana kutyatáp különlegessége, hogy friss kanadai alapanyagokból készül, valamint az ebek biológiai szükségleteit veszik alapul az előállításkor.

E termékcsalád gyártója a Champion Petfoods, minőségi termékeket helyeznek forgalomba. Az állatok anatómiai felépítésének megfelelő eledelt állítanak elő. Kizárólag a gyár környékéről szereznek be friss alapanyagokat. A friss hús, amit felhasználnak, emberi fogyasztásra is alkalmas.

A szárazeledel gyártásához számos tó és a Csendes-óceán által biztosított alapanyagokat használnak. Termékeik díjnyertesek és több mint 50 országban forgalmazzák, a minden előírásnak eleget tevő tápokat. Az Acana kutyatáp az állatok biológiai szükségleteinek igényeihez mérten tartalmaz tápanyagokat, ami forradalmian új a kedvencek táplálását illetően.