A sparhelt főzésre, sütésre és fűtésre is tökéletesen alkalmas
Tagged Címkék:

Sütésre, főzésre, fűtésre használták a központi fűtés és az egyéb innovatív megoldásokat alkalmazó rendszerek megjelenése előtt a takaréktűzhelyt. Napjainkban méltán újra népszerű a sparhelt, persze a modern darabok kivitelezése már fejlettebb, mint a klasszikusaké. A vízteres modellek alkalmasak az egész ház melegítésére, ráadásul az ebéd és a vacsora elkészítését is lehetővé teszi egy ilyen sparhelt. A legtöbb típus öntöttvasból készül, így a súlyuk nem csekély, külsejük pedig követi a kor szellemét.

A leginkább keresettek az antracit színűek, amelyekbe hatékonyan működő tisztaüveg rendszer van beépítve, a látvány kedvéért. Kis helyen elférnek és igen hasznos segítséget nyújtanak a mindennapokban, áramszünet esetén gyakorlatilag pótolhatatlanok. Némelyik tűzhely rendelhető igény szerint kerámialappal is. A kényelmes fatároló az alapfelszerelés részét képezi, akárcsak a nyitható, nagyméretű sütő megléte. A sparhelt általában a konyhában vagy az ebédlőben kerül beüzemelésre.

Az öntvény kandalló újra divatba jött

Az öntöttvas fűtőtestek klasszikusnak számítanak és egy időre részben kiszorították a korszerű, innovatív technológiájú fűtési rendszerek. Az öntvény kandalló azonban ennek ellenére még mindig széles körben közkedvelt, főképp a modern kivitelezésűek. Számos méretben és formában állnak az érdeklődők rendelkezésére a kandalloepites.hu felhasználóbarát webáruházban, kiváló ár-érték arányban. Az öntvény kandalló termékcsalád képviselőiben az a közös, hogy mindegyik ilyen jellegű fűtőtest mobilis, valamint különálló részekből szerelhető össze.

A Száva kályha elnevezésű modellen kٌívül, az összes itt megtalálható darab üveges tűztérrel van ellátva, sőt, némelyik még panoráma ablakkal is rendelkezik. Egyes fajták mellé beszerelhető egy pad is, a meleget élvezőknek ez igen sokat jelent. A fűtés az öntöttvas magas hőleadó képességének köszönhetően igen hatékony ezekkel a berendezésekkel, amelyeknek a telepítése roppant egyszerű. Az öntvény kandalló a ház bármelyik helyiségében jól mutat és remekül fűt.