Tagged Címkék:

Sok olyan park, bicikliút, köztér és turisztikai terület létezik, ahol problémás a hálózati kábelek telepítése. A napelemes térvilágítás ilyen esetekben nagyszerű alternatíva. A rendszer kiépítése költség- és energiahatékony. Az oszlopok elhelyezése gyorsan történik, a talajcsavaros technikának köszönhetően. Nincs szükség ásásra vagy betonozásra, így jelentős időt és pénzt takaríthat meg. A lámpákat a hazai időjárási viszonyokhoz programozzák.

A berendezés képes akár 7-10 napra szükséges energiát megtakarítani az akkumulátornak. Ez nagyon jól jön a borús napokon. A napelemes térvilágítás kivitelezésével a környezetvédelemhez is nagyban hozzájárul. A lámpafejek rendkívül esztétikusak, ebből kifolyólag szebbé teszik az adott területet. A kialakítása lopásbiztos, mivel az akkumulátor az oszlop vasalatában helyezkedik el. Ellenáll az időjárási körülményeknek, vagyis tartós.

Az élettartama elérheti az 50 évet. A napelemes térvilágítás nullázza a villanyszámlát, így a befektetés minden esetben megtérül. A beruházás előnyei közé tartozik, hogy költséghatékony és időtálló. A házi naperőmű pozitívumait hosszútávon élvezheti. A berendezésekre általában 25 év garancia jár. Nagyon népszerű megújuló energiaforrás. A működése közben nem szabadul fel káros anyag, nem szennyezi a légkört, ezért környezetbarát megoldásnak nevezhető. A rendszer javítja az otthona energiahatékonyságát, emellett növeli az ingatlan értékét. Népszerűsége az egyszerűségében és a tartósságában rejlik.

A házi naperőmű két fő egységből áll. A napenergiát a panelek gyűjtik be, amit az inverter alakít át arra a formára, amire a felhasználónak szüksége van. A fényben rejlő fotovoltaikus energiát a berendezés egyenáramúvá alakítja. Ha a rendszer megfelelően van telepítve, akkor 100 %-ban fedezi a háztartás szükségleteit, sőt, akár hasznot is termelhet. A házi naperőmű létrehozásával biztosan jól jár majd! Az energiaárak manapság kiszámíthatatlanok, ezért a megvalósításán érdemes elgondolkodni. A kivitelezéssel rengeteg vállalat foglalkozik.