A légkondi napjainkban már alapfelszerelésnek számít
Tagged Címkék:

Hazánk éghajlati adottságainak következtében nélkülözhetetlen az épületeink hűtése, illetve fűtése. Az eklima.hu webáruházban számos légkondi áll az érdeklődők rendelkezésére. A leginkább elterjedt modell a lakossági split klíma, ami egy kültéri és egy beltéri egységből áll.

A webhelyen beszerezhetőek kisebb és nagyobb teljesítményű gépek is, azt, hogy melyikre van szükség, leginkább a fűtendő, illetve hűtendő helyiség mérete határozza meg. Az úgynevezett fűtő, azaz inverteres légkondi terén is hatalmas a kínálat, olyan elismert gyártók termékei vásárolhatóak meg itt, mint amilyen a Fisher, a Gree és a Blaupunkt.

Ezekkel az energiatakarékos és környezetkímélő berendezésekkel jelentős mértékben csökkenthető az ökológiai lábnyom, akárcsak a villanyszámla végösszege. Az innovatív rendszerek akár napelemekkel is kombinálhatóak a további energiahatékonyság érdekében. Olyan helyeken is megoldható a helyiség hőmérsékletének szabályozása, ahova nem telepíthető a kétegységes légkondi, erre a célra szolgál a mobil klíma.