Praktikus és környezetbarát a bicikli utánfutó
Tagged Címkék:

A kerékpáros közlekedés remek lehetőség a kikapcsolódásra és a testedzésre. Ráadásul akkor sem kell lemondanunk róla, ha kisebb-nagyobb bevásárlást intézünk, ugyanis a bicikli utánfutó segítségével egyszerűen és környezetbarát módon oldhatjuk meg a szállítást.

A legtöbb kerékpárhoz könnyedén hozzáilleszthetjük a választott modellt és már útnak is indulhatunk két keréken. A bicikli utánfutó biztonságosan rögzíthető, ezért nem kell aggódnunk amiatt, hogy menet közben véletlenül elhagyjuk. Ráadásul úgy tervezték, hogy két gyermek szállítását is lehetővé tegye, ezért kitűnő választás lehet a kerékpáros családi kirándulások során. Az utánfutó vízálló huzallal, illetve rovarhálóval is rendelkezik és erős, az európai szabványoknak megfelelő biztonsági öv található rajta, hogy a gyermekeink teljes védelemben utazhassanak.

Egy praktikus és strapabíró bicikli utánfutó megkönnyíti a mindennapokat akkor is, ha nem vezetünk autót. Egyszerűen eljuttathatjuk a kicsiket az óvodába vagy elintézhetjük a heti bevásárlást.