A Jagermaister ár nem üríti ki a pénztárcát
Tagged Címkék:

Manapság kevés olyan italt találni, ami kiválónak nevezhető és amit az átlagember is meg tud venni, esetleg havi rendszerességgel. Viszont a Jagermaister ár ennek a kategóriának a képviselője. Vannak olyan kedvencek, amelyek évekig, sőt, évtizedekig el vannak zárva a nagyvilág elől és fogyasztójuknak nemcsak az elkészítést, hanem az arra felhasznált időt is ki kell fizetniük. Ezzel szemben más italok gyorsan a boltokba kerülnek, mégis a legtöbb ember vágyik a különlegességre.

Mi lehetne különlegesebb, mint egy senki által sem ismert recept? A Jagermaister ár mellett, figyelembe kell venni, hogy a világon csupán néhány helyen tudják elkészíteni, a többi ország már kész palackot kap kézhez vagy magát az italt. Ez a védettség biztosítja, hogy más országok ne tudják sem a márka nevét, sem az ízét leutánozni, elkészíteni és forgalmazni, emellett pedig még izgalmasabbá teszik a fogyasztást.

A Jagermaister ára csak a megrendelt üveg űrfogatától függ, mivel alkoholtartalma általában mindegyik megvásárolt termékben 35% körül marad. A gyűjtők választhatnak az egészen apró, pontosan 0,02 és 0,04 literes változat között, ami kecsesen mutat a polcon a többi különlegesség mellett. Akik csak egy pohárkára valót szeretnének ajándékba adni, megvásárolhatják 0,2 literes kiszerelésben, a tényleges fogyasztók pedig az 1,75 literes üvegeket is magukénak tudhatják.

A Jagermaiter ára így 300 Ft-tól indul és egészen 13.000 Ft-ig nő. Bármelyiket választjuk, minden esetben ugyanazt az 56 féle gyógynövényt fogjuk kapni, mert a minőség tényleg garantált. A Jagermaister ár kifizethető és bátran lehet fogyasztani önmagában vagy jéggel.