A gazdaságos és időjárásálló lábazatfesték
Tagged Címkék:

A különféle lábazatok festésekor nem lehet és nem is érdemes bármilyen festéket alkalmazni. A sokak által dicsért HÉRA lábazatfesték maximálisan megfelel az igényeknek, sok helyen alkalmazható, köszönhetően a számos előnyének. Mit is tud ez a többi termékhez képest? Nos, ez a lábazatfesték egy időjárásálló, roppant gazdaságos és nagy kiadósságú produktum. Hol használható?
Épülethomlokzatok és lábazatok, továbbá egyéb kül- és beltéri beton, cement, új azbesztcement és gipszfelületek időjárásálló festékeként tökéletesen beválik. Jó oldala, hogy lég- és páraáteresztő bevonata a fal természetes szellőzését egy cseppet sem akadályozza. Természetesen a lábazatfesték hatékonysága nagymértékben függ attól, hogy a felület előkészítése miként történik.

Hogyan kell ehhez hozzákezdeni, mi az első lépés? Nos, a laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton el kell távolítani, a vakolathibákat ki kell javítani. Ha ez kész, jöhet a portalanítás, amit követően Falfix diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Ez után a lábazatfesték alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel, vagy szórással alkalmazható.