A csempefesték bevetésével elkerülhető a burkolat teljes cseréje
Tagged Címkék:

A konyha és a fürdőszoba felújítása igen költséges tud lenni, amennyiben a burkolt felületeket is cserélni kell. De erre nincs minden alkalommal szükség, a kopott részeken a Dulux Simply Refresh csempefesték felvitele megoldja a problémát. Ideális a csempék mellett porcelán, kerámia és márvány festésére is. Maga a termék vizes bázisú, szagtalan és karcálló felület létrehozására alkalmas. Az enyhe tisztítószereknek ellenáll, de erősebbekkel nem ajánlott a kezelése.

A leginkább hatásos eredmény akkor érhető el a csempefesték felvitelével, amennyiben a festendő terület és a helyiség levegője is 10 és 25 Celsius fok között alakul, a páratartalom pedig nem magasabb 80 százaléknál.

Festés előtt alaposan fel kell keverni a masszát, hozzá kell adni a csomagolás tetején található 5 ml edzőt, illetve B komponenst, hígítani viszont nem szükséges. Felvihető puha, mesterséges sörtéjű ecsettel is, de a tökéletes hatás a 4-10 mm velúrhengerekkel érhető el. A csempefesték teljes száradási ideje általában 10 nap.