Tagged Címkék:

Napjainkban, a barkácsolás során és a műhelyekben már sokféle berendezés áll a munkavégzők rendelkezésére, a folyamatok elvégzésének megkönnyítése és felgyorsítása érdekében. A csavarkompresszor széles körben még nem igazán elterjedt, ennek az egyik oka talán az, hogy a közelmúltban ebből a készülékből csak drága, de igen minőségi modellek készültek. Viszont már megjelentek a kereskedelmi forgalomban olyan csavarkompresszor fajták, amelyek alacsonyabb kategóriában vannak, de ennek ellenére hobbi célokra kiválóan alkalmazhatóak.

Ezek a gépek 2,5kW és 350kW teljesítmény között helyezkednek el, a nagyobbak kizárólag ipari célokra ajánlottak. Mindegyik képes sűrített levegőt előállítani olyan technológiák által, amelyek megfelelnek a szigorú elvárásoknak. A környezetből vett levegőt a gép besűríti, két egymással szembe forgó, aszimmetrikus profilú orsó segítségével. A csavarkompresszor felhasználási területe nem korlátozódik a műhelyekre, bevethető fogorvosi rendelőkben, de akár kozmetikai szalonokban is.

Kompresszor javítás esetén forduljon szakértőkhöz!

Mint minden berendezés, az ipari vagy barkács célokra felhasznált, sűrített levegővel operáló csavarkompresszor is idővel meghibásodhat. A kompresszor javítás nem mondható egyszerű folyamatnak, kizárólag a megfelelő szakértelemmel rendelkező mesterek tudják megfelelőképpen elvégezni. Amennyiben igény mutatkozik ilyen jellegű munkavégzésre, a legbolt.hu webáruházat működtető cég tud az érdeklődőknek ebben a tematikában is szolgáltatást nyújtani. A kompresszor javítás a hibabejelentést követően válhat aktuálissá, ezt meg lehet tenni online is, az említett oldalon.

A garancia az itt vásárolt gépekre 1 évre szól, azon felül már ki kell fizetni a helyreállítást. A garanciális hiba elbírálásának határideje maximálisan 15 nap, de a lehetőségekhez mérten ez a periódus lehet rövidebb is. A Csornán lévő cég már 1997 óta foglalkozik ezeknek a készülékeknek a forgalmazásával és a karbantartásával. Az esedékes kompresszor javítás, nekik köszönhetően mindenképp az ügyfél megelégedettségére fog szolgálni.