A cipővédő remek befektetés
Tagged Címkék:

A termék az utóbbi időben hatalmas népszerűségre tett szert. A cipővédő természetesen vízálló anyagból készül, így garantálja a védelmet az esős időben vagy nedves körülmények között. Segít megőrizni a lábbeli eredeti állapotát, így hosszabb ideig viselhető marad.

Szilikonból állítják elő, ezért kimondottan rugalmas. Ennek a tulajdonságának köszönhetően, könnyen illeszkedik a lábbelihez anélkül, hogy kárt tenne benne vagy deformálná azt. Az anyaga igencsak tartós és strapabíró, ami nem csupán az időjárásnak, de a kémiai anyagoknak és a mechanikai hatásoknak is hatékonyan ellenáll. A cipővédő könnyen tisztítható. Elegendő leöblíteni vagy egy nedves ronggyal áttörölni és máris újra használható. Többféle lábbelihez alkalmazható, legyen szó elegáns, sportos vagy munkavédelmi modellekről.

Átlátszó kivitelben is kapható, ami nem változtatja meg a megjelenést, tehát egyfajta láthatatlan védelmet biztosít. A cipővédő kompakt méretű, ezért sokan a táskájukban hordják, hogy kéznél legyen, amikor szükség van rá.