A Casio Edifice a japán minőség képviselője
Tagged Címkék:

Praktikus használati tárgyként vagy az öltözéket tökéletessé varázsoló kiegészítőként tekint a karórájára? Bármi is legyen a válasz, a Casio Edifice termékcsaládban garantáltan megtalálja a kedvenc időmérőjét. A japán minőséget a professzionális tervezőmunka jellemzi, dekoratív formatervezés és időtállóságra törekvés.

A Casio Edifice órák páratlanul strapabíróak, sokáig hű társai maradnak a mindennapokban. Egyedi dizájn jellemzi a kerek vagy négyzet óralappal készülő termékeket, amelyek elsősorban az elegáns stílusjegyeket kedvelő férfiak igényeit szolgálják ki. Népszerűek a napelemes, vízálló karórák és az egyszerre analóg és digitális kijelzővel bíró termékek is. Utóbbi termékkategóriából az Edifice Bacis edzett kristályüveggel ellátott, 100 méterig vízálló, napkijelzős darab a sztár.

A Casio Edifice órák megjelenése férfias, masszív, vonzó. A kínálat magáért beszél. Válogasson a világhírű japán márka karórái között és válassza az Önhöz legközelebb álló stílusjegyekkel rendelkező időmérőt!