A bőrönd kiválasztása a hosszabb utakra
Tagged Címkék:

Amikor hosszabb utazásra készülünk, akkor nem mindegy, hogy kivel indulunk el. Sokan úgy tartják, hogy a legjobb útitárs persze a bőrönd lesz, mivel ebbe fogjuk belepakolni a szükséges ruhadarabokat. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol nem léteznek bőröndök és szatyrokkal, zsákokkal kell eljutnunk valamelyik országba.

Amikor elérjük például a 10 kilót, akkor nemcsak a vállunk fogja bánni, hanem a szatyor is, mivel nagy esély lesz arra, hogy elszakadjon. Szerencsére a legújabb poggyászok rengeteg színben, mintában és stílusban elérhetőek, de nem mindegy melyiket választjuk.

Sokan a kemény kialakítást részesítik előnyben, mivel ez a ránehezedő súly alatt sem fog összenyomódni. A puhább bőröndök könnyebben hordozhatóak, azonban figyelni kell a súlyokkal is. Ha biztosra akarunk menni, akkor válasszunk előre összeillesztett szetteket, mivel így a bőrönd mellett, kisebb kézipoggyászt is kapunk és többféle utazás során felhasználhatjuk majd. Legyen szó rövidebb vagy hosszabb utakról, mindig legyünk felkészültek!