Wizzairrel utazóknak 40x30x20 kézipoggyász ajánlatok
Tagged Címkék:

A modern ember életét íratlan és írott szabályok tömkelege terelgeti. A polgári repülés kapcsán is vannak olyan irányelvek, amiket mindenkinek be kell tartania, közöttük általános és légitársaság-specifikus dolgok is. Utóbbira példa a Wizzair 40x30x20 kézipoggyász megkötése, vagyis csak egy vaskosabb laptop méretű tároló alkalmatosságot vihetünk magunkkal. Azon lehetne vitatkozni, hogy miért pont ezt a kiterjedést határozták meg, de nem érdemes.

Egyszerűen el kell fogadjuk, hogy amennyiben ennek a légitársaságnak a járataival szeretnénk utazni, akkor a csomag méretére is oda kell figyelni. Ha nincs kéznél megfelelő méretű táska, ideje beszerezni egyet! De hol is keressük? A taskaweb.hu webáruház gondolt a fapadosokkal utazókra és létrehozott egy 40x30x20 kézipoggyász listát, ami tele van színesebbnél színesebb darabokkal.

Ez most nem egy jól bejáratott szófordulat, hiszen van a termékek között például narancs, homok vagy éppen kék színben CabinZero Classic kis utazó hátizsák 28 literes kapacitással. Kapható még Spitalfields, AZAR, Paisley, illetve Night Floral fantázianevű változat is. Ezek a nevek nagyon színes mintákat takarnak, szóval akár egyszínű, akár mintás táskára vágynánk, megtaláljuk a számításunkat ebben a modellben.

Persze vannak azért szolidabb darabok is a 40x30x20 kézipoggyász listán. A Travelite ORLANDO fedélzeti táska, a Vogart laptop tartós hátizsák-kabintáska, a Travelite CAPRI fekete fekvő válltáska is ezt a vonalat képviseli. Összességéből rengeteg termékből lehet válogatni.