Valódi különlegesség a Tátra tea
Tagged Címkék:

Szeretnénk megalapozni a hangulatot egy kellemes társaságban? Ebben az esetben érdemes lehet a gátlások feloldása érdekében olyan italt bevetni, amilyen a különlegességében elhíresült Tátra tea. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis a Szlovákiából származó ínyencség első szériái valóban gyógynövényes, teaalapú készítmények. A második generáció ezzel szemben inkább gyümölcsös felhangot kapott a dominancia jegyében. Ami viszont biztos, hogy egyik változat sem fog csalódást okozni.

A Tátra tea nem az, amit egy kellemes déli forró italként fogyaszthatunk el, mert gyorsan a fejünkbe szállhat. Leginkább a partik kihagyhatatlan eleme, de őszinte beszélgetések megkönnyítőjévé is tehető. Ami a likőr alkoholtartalmát illeti, az széles határok között mozog.

Van belőle 22, 42, de akár 72% is. Óvatosan tehát a tesztelgetéssel, mert könnyen kifejti pozitív hatását! A Tátra tea többféle kiszerelésben, alapvetően színes csomagolású üvegekben, jól felismerhető jegyekkel párosítva jelenik meg a boltok polcain vagy a weboldalakon. A hidegben garantáltan kellemes enyhülést hoz.