Többfélék lehetnek a falfestékek
Tagged Címkék:

Manapság már nagyon gyorsan és egyszerűen szebbé, illetve modernebbé tehetők a falak. A falfestékek a belső terek átalakításának egyik leghatékonyabb és legközkedveltebb eszközei. Ezek a termékek nemcsak a falak megjelenését javítják, hanem a hangulatot is megváltoztathatják egy helyiségben.

A modern falfestékek széles skáláját kínálják, és különböző típusok közül választhatunk a kívánt hatás és funkcionalitás alapján. Vízzel hígíthatók, könnyen felvihetők, és gyorsan száradnak. A kiváló fedőképességük miatt tökéletesen alkalmasak a falak egyenletes színezésére. Egyes változatok moshatóak és kopásállóak is, így könnyen tisztíthatók.

Az akril festékek a vízbázisú diszperziós festékek kifinomultabb változatai. Gyorsan száradnak és jó fedőképességgel rendelkeznek. Az akril falfestékek széles színválasztékkal érhetők el, és idővel sem sárgulnak meg. Ezek hagyományosabb megoldások, amelyek oldószerrel hígíthatók. Az olajfestékek nagyobb kopásállóságot nyújtanak, és az idő múlásával sem veszítik el a színüket.