Tetőablak árnyékolók a spórolás jegyében
Tagged Címkék:

A nyári időszaknak sok előnye van, de ugyanakkor némi kellemetlenséget is tud tartogatni. A tél után a legtöbben örülnek, ha végre megszabadulnak a fűtéstől, de nem sokkal ezt követően a légkondicionálás ismét előtérbe kerülhet. Az energiafelhasználás szempontjából a hűtés szintén magas költségeket von maga után, így az olyan kiegészítők, akárcsak a tetőablak árnyékolók, segítenek a spórolásban.

A nyílászárókon bejutó napsugarak általában üvegházhatást vált ki. A csapdába ragadt sugarak felmelegítik a teret, ami a hűvösebb időkben kellemes, de a forró hónapokban rendkívül zavaró. A tetőablak árnyékolók elejét veszik annak, hogy ez bekövetkezzen, így csökkenteni lehet az áramszámlát.

Természetesen a hatékonyság érdekében fontos, hogy a szerkezetek pontosan illeszkedjenek az ablakokra. A termotech.hu weboldalon található tetőablak árnyékolók esetében ez egyértelműen garantált. A magas színvonal mellett, a kedvező ár-érték arány ugyanúgy biztosított. Az egyedi megjelenés és a könnyű felszerelhetőség nem hagy kívánnivalót maga után.