Teremcipő csúszásmentes talppal
Tagged Címkék:

15 évvel ezelőtt a futsal kultúrája még csak kezdett népszerűvé válni hazánkban. Akkoriban a játékosok közönséges tornacipőben léptek pályára és senkinek nem volt ismerős a teremcipő. Azonban a válogatottunk sikerei után egyre többen kezdtek el érdeklődni a sportág iránt és a boltokba érkező teremfoci felszerelések azonnal eltűntek a polcokról.

A teremcipő azoknak a sportcipőknek a neve, amit kifejezetten a futsal játékosoknak gyártanak. A Nike és az Adidas az ilyen modellek széles skáláját kínálja az amatőröknek és a profiknak egyaránt. A tervezők a legmodernebb színmegoldásokkal örvendeztetik meg a játékosokat. Azoknak, akik még soha nem játszottak ilyen lábbeliben, azonnal meg fog változni a tökéletes felszerelésről alkotott felfogásuk.

Mi tehát a nagy népszerűség titka? Az, hogy a felület ultramodern szintetikus anyagokból készül, a talp kialakítása pedig lehetővé teszi a játékot és a nagysebességű manőverezést megcsúszás nélkül. Váljon Ön is egy teremcipő tulajdonosává és érezze az új győzelmek ízét!