Tápkábel nélküli akkumulátoros fűnyíró
Tagged Címkék:

Nem titkolt vágya a tökéletes gyep? Akkor mindenképp meg kell ismerkednie a szerszamoazis.com webáruház adott modelljeivel! Az akkumulátoros fűnyíró teljesítményét az üzemanyaggal működő megfelelőjével hasonlíthatjuk össze. Viszonylag alacsony zaj- és vibrációs szinttel rendelkezik és nem okoz semmiféle kellemetlenséget a használat közben.

Ezen eszközök előnyei között, a viszonylag könnyű súly és a kompakt kialakítás is szerepel. Számos akkumulátoros fűnyíró modellre jellemző a szárzúzás és az oldalsó kidobás, a többszintű kaszálási magasságot állító rendszer és az acélból készült nagy megbízhatóságú vágóberendezés. A speciális puha műanyag bevonat nem károsodik, ha munka közben kisebb szilárd tárgyak csapódnak hozzá. 

A véletlen bekapcsolás elleni védelem érdekében egyszerre rendelkezik egy biztonsági gombbal és egy speciális kulccsal is. A szerszám vitathatatlan előnyei magukban foglalják a könnyű használatot, a jó manőverezhetőséget és a környezetbarát felhasználást. A vezeték nélküli akkumulátoros fűnyíró nem befolyásolja a környezetet, karbantartása és gondozása nem igényel szakmai ismereteket, elegendő azt tisztán tartani a stabil teljesítmény fenntartása érdekében.

Az akkumulátoros fűnyíró működési ideje azonban a tápegység töltöttségi szintjétől függ, ezért ajánlott, hogy az eszközt lehetőleg kisebb távolságon belül használja. A hosszabb működés érdekében csereakkut is vásárolhat. Az akkumulátoros fűnyíró főleg azoknak a kertészeknek ajánlott, akiknél a gyep a kerti ösvények mentén, falak vagy virágágyások közelében helyezkedik el.