Szükséges többféle vitamin hajra
Tagged Címkék:

Betegségtől, idegességtől, valamint számtalan más oknál fogva jelenhet meg valakinél a hajhullás, ami főleg a nők körében hatalmas pánikot okoz, amikor ijedten keresik a megoldást erre. Persze mindnyájan tudjuk, hogy vitaminhiány szintén okozhatja ezt a problémát. Tehát érdemes először megtudni, hogy melyik az a vitamin hajra, amelyik a segítségünkre lehet a bajban. Az egészséges hajnövekedéshez vitaminokra, ásványi anyagokra és aminosavakra egyaránt szükség van. A B5-, H-, A-, E- és C-vitamin egytől-egyig hozzájárul ahhoz, hogy a gyönyörű hajkoronánk teljes pompájában megmaradjon.

Továbbá, a hajszálak termeléséhez elengedhetetlen, hogy a hajhagymák a fehérjéket felépítő aminosavakhoz is hozzájussanak. Tulajdonképpen a vashiány egyik tünete a hajhullás, a cink, a szilícium és szelén hiánya is a szálak meggyengülését eredményezheti. Az ásványi anyagok és a többféle vitamin hajra együttesen fejtik ki jótékony hatásukat, erre egy példa az, hogy C-vitaminra van szüksége a szervezetnek, hogy a vas felszívódhasson. A férfiaknál hasonló okok miatt alakulhat ki a probléma, ugyanakkor esetükben a genetika is közrejátszik. Bár nehezen, de valószínűleg megszüntethető a hajhullás férfiaknál is, ha a hajhagymák megkapnak mindent, amire szükségük van. Az a legjobb, ha gyógynövényes készítményeket használnak, amelyek a természet csodálatos erejével igyekeznek a segítségükre. Például a vargacseppek.hu weboldalról beszerezhető termékek mindegyik természetes alapanyagokból készült, tehát jó választást jelentenek, hiszen az alkalmazásuk során nem kell kellemetlen mellékhatásoktól tartani.

A kopaszodás ellen kifejlesztett Varga Cseppek eredményesen segítik a hajhagymák táplálását 19 gyógynövény koncentrált kivonatával. Nem meglepő, hogy a hajhullás férfiaknál jelentősen csökkenni kezd ennek a készítménynek a hatására, hiszen a rugalmas hajszálak termelődéséhez szükséges vitaminok, mikroelemek, aminosavak sokaságát juttatja el a hajhagymákhoz a fejbőrön át. Így teljesen természetesen serkenti a hajhagymák működését.