Szennyvízszivattyúval kis közösségekben vagy ritkán lakott területeken
Tagged Címkék:

Olyan területeken, ahol a csatornarendszer nincs kialakítva, esetleg a gravitációs elvezetés nem jelent megbízható megoldást, a túlnyomásos rendszerek mellett kell dönteni a házi szennyvíz továbbítására a közcélú csatornába vagy a szennyvíztisztító telephez. A Grundfos szennyvízszivattyú egyértelműen a legmegfelelőbb termék ebben az esetben, hiszen számos típusát direkt erre a célra tervezték és gyártották.
Előnye, hogy a kisebb átmérőjű nyomócsövek alkalmazása sem jelent gondot, ezért minimális befektetési költség mellett lehet hozzájutni és alkalmazni. A darálószerkezetes szennyvízszivattyú megannyi előnyt tartogat a tulajdonosoknak.

A legfontosabb persze a kedvező ár/érték arány, ami ugye egyet jelent a magas minőséggel, tartóssággal és megbízhatósággal, alacsony kiadás mellett. A szennyvízszivattyú magas hatásfokon fog teljesíteni, megnövelt szállítómagasság mellett sem vall kudarcot, illetve új, hatékonyabb darálószerkezettel rendelkezik. A Grundfos szennyvízszivattyú direkt a kis közösségekben vagy a ritkán lakott területeken keletkező tisztítatlan szennyvizek továbbítására alkalmazható.