Rozsdamentes tepsi speciális kivitelben
Tagged Címkék:

Önmagában nem lenne benne semmi különleges, hiszen a tepsik az újonnan vásárolt sütők nélkülözhetetlen tartozékainak számítanak. Viszont az edenyshop.hu kínálatában található rozsdamentes tepsi sokkal különlegesebb, mint a hagyományos változatok.

Egyfelől azért, mert fedővel rendelkezik, ami meggátolja a zsiradék kicsapódását.A gyakorlott háziasszonyok bizonyára jól tudják, hogy mennyire nehéz tisztára sikálni a sütő belsejét az odaégett zsírtól. Sok esetben nem is tüntethető el teljesen nyomtalanul.

Ennek viszont vége, hogyha egy fedővel ellátott rozsdamentes tepsiben készítjük el az ízletes ételeinket. A fedő alatt jobban kering a hő, ezáltal az ételek gyorsabban elkészülnek és kevesebb hozzáadott zsiradékra van szükség a sütés-főzés során.

A rozsdamentes tepsi könnyen tisztántartható, mivel a sütőrácsnak köszönhetően nem ég le benne az étel. A rácsnak köszönhetően az egész olyan, akár egy lefedhető mini grill. Sokkal célravezetőbb és egyszerűbb így elkészíteni az ételeket, mint fólia használatával, ami sok esetben körülményesebb, mint gondolnánk.