Remekül használható a teafaolaj körömgombára
Tagged Címkék:

Rendkívül kellemetlen, ha körömgomba miatt nem tudunk nyitott cipőt viselni, de ennél is súlyosabb a tény, hogy ez akár fájdalommal is járhat, illetve kezeletlenség miatt tovább terjedhet és egyéb egészségügyi problémákat okozhat. Ezt a gondot nem egyszerű feladat megszüntetni, de szerencsére a teafaolaj körömgombára kiváló megoldást jelent.

A termék gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő tulajdonságokkal bír, csillapítja a fájdalmat, fokozza a vérkeringést, elpusztítja a különféle vírusokat, gombákat, baktériumokat. Úgyhogy elmondható, a teafaolaj nagyon sok probléma ellen kiválóan teljesít. Nincs értelme erős gyógyszereket szedni, ha a teafaolaj körömgombára ideális választás, hiszen ez mellékhatások nélkül oldja meg a gondot.

Meggátolja a körömgomba, illetve a láb gombás fertőzéséért leggyakrabban felelős fonalas gombák szaporodását. Ennek a tulajdonságának köszönhetően optimális a teafaolaj körömgombára, ami ugyanakkor erősíti is a körmöket. Tehát szintetikus körömerősítők helyett is sikerrel vethető be.

Bővebben is olvashatunk erről

Nem csupán a körmök esetében lehet a segítségünkre a teafaolaj, bár kétségtelen, hogy nagyon sokan használják erre a célra. A noitemak.hu weboldalon bővebben is tájékozódhatunk a teafaolaj csodálatos hatásairól. Többek között zsíros, korpás hajra is ideális, hiszen redukálja a fejbőr viszketését, illetve szabályozza a faggyútermelődést.

Nyugtató hatású és a korpaképződéstől is megvéd. Nyáron is nagyon jó hasznát vehetjük a teafaolajnak, mert gyulladásgátló tulajdonságával napégés után gyors segítséget kínál. Ebben az esetben aloe verába érdemes egy kis teafaolajat csepegtetni, és ezzel átkenni a leégett bőrfelületet. Ez a kombináció bevált csodaszer a napégés és kisebb égési sérülések esetén.

Nemcsak az égés okozta fájdalmat szünteti meg, hanem ugyanakkor táplálja is a száraz, hámló felhámot. Erről is olvashatunk bővebben az említett portálon. Pattanások ellen, fertőtlenítésre, torokfájásra, tisztításra egyaránt nagyszerűen alkalmazható. Mindezekről bővebben is informálódhatunk, és ajánlott megtennünk, mert soha nem tudhatjuk, mikor lesz szükségünk a megszerzett tudásra.