Raklap bútor az álmodni merőknek
Tagged Címkék:

A lakás berendezésénél nem mindig a legdrágább opció lesz a divatos. A raklap bútor egyre feljebb tornázza magát a sikerlistán és úgy tűnik, hogy meghódítja az egész világot. Azonban, mielőtt gyors vásárlásba kezdünk, érdemes átgondolni a használatával járó előnyöket és hátrányokat.

A raklap bútor olcsó, így friss házasok, új lakást vásárlók is választják. Amikor a költségvetés már amúgy is az egekben szárnyal, jó érzés találni valami olyat, ami segíti a takarékosságot és ugyanakkor hasznos. Mivel az összeszerelése nem túl bonyolult, a legtöbben saját maguk szerzik be a raklapokat.

Amennyiben Ön is így van ezzel, mindig gondoskodjon a fa lecsiszolásáról! Ez egy olyan munkafolyamat, ami hosszadalmas lehet és nem tűnik különösképpen fontosnak, azonban elengedhetetlen. A raklap bútor egészen apró, szúrós szálkákat tartalmaz, ami nemcsak a nők harisnyáját tudja kilyukasztani, hanem befúródik a lábunkba, kezünkbe, ezáltal gyulladást és kellemetlen napokat okozva.

Miután biztosan lecsiszoltuk az összes kiugró szálkát, el kell távolítani az apró, alig látható faport. Ezt leginkább nedves vagy alkoholos ronggyal tudjuk kivitelezni, így a későbbiekben tiszta marad a lakás és nem kell egészségtelen port belélegeznünk.

A raklap bútor olcsó fából szokott készülni, ezért érdemes fapáccal végigmenni rajta, hogy a későbbiekben ne veszítsen a színéből. Amennyiben sötétebb árnyalatra vágyunk, válasszunk előre színezett lakkokat! A raklap bútort festeni is lehet, így a fehér szín rajongói is élhetnek vele.