Tagged Címkék:

Bárki, aki bontott már ki egy gyárilag becsomagolt tárgyat, szinte biztosan találkozott már a pukkanó fóliával. Bár eredeti hivatása a megvásárolt tárgy védelme az ütéstől, de sokakat jó érzéssel tölt el a buborékok kipukkasztása. A Pop It játék ezen tevékenység margójára készült, célja pedig a stressz levezetése.

Manapság elég nagy problémát jelent az emberek túlterheltsége, illetve a koncentráció hiánya, így számos olyan eszközt próbáltak megalkotni, amelyek az említett problémák enyhítésében segítenek. A Pop It játék szilikonból készült, színes tárgy, ami buborékokkal van tele. Ezek lenyomása hasonló élményt nyújt, mint az említett fólia, azonban újra használható és a kicsi gyermekekre nézve sem jelent veszélyt.

Mivel bizonyított tény, hogy sok gyermek és felnőtt teljesítménye nagyban növekedik, ha közben valamilyen kiegészítő tevékenységet is végeznek, ami másoknak sokszor zavaró lehet, mint például a golyóstoll kattogtatása, hintázás a széken, a Pop It játék ezeket felválthatja, megkönnyítve az Ön és társai életét is.