Pompás esküvői dekoráció nemcsak nyáron
Tagged Címkék:

Ki ne szeretné a lehető legszebb körülmények között kimondani a boldogító igent? Az esküvői dekoráció tartalmazza az étterem vagy bankett terem virágokkal, anyagokkal és egyéb apró kiegészítőkkel történő díszítését, amelyek különleges légkört teremtenek az ünnepség során. Egy jól átgondolt díszlet szinte felismerhetetlenné varázsolja az egyes helyszíneket. Gyakran előfordul, hogy az ifjú párok olyan éttermet választanak, ami megfelel nekik a lokáció, a befogadóképesség és az ár szempontjából, ám elégedetlenek a belső terekkel.

Ilyen esetekben az esküvői dekoráció segíthet megoldani ezt a problémát. De még azokban az esetekben is, amikor az étterem belső dizájnja teljes mértékben megfelel nekik, virág- és anyagtervezés nélkül nem lesz igazi az ünnepség, mivel nem lesz egyénisége. A teremdíszítés egy ötlettel kezdődik. A legjobb, ha azt az ifjú házasulandók közös érdekei vagy jelentős esemény alapján választják ki. Például, ha Olaszországban találkoztak egy kompon, akkor hajózási vagy olasz stílusú lagzit is rendezhetnek.

A koncepción alapuló esküvői dekoráció mindig élénkebb és emlékezetesebb. Az ilyen kialakítás kiemeli az ünnepséget a többi közül. De ha nem merülne fel semmilyen érdekes ötlet, akkor egy kedvenc szín is szolgálhat az esküvői dekoráció alapjául vagy elkészíthetik azt az olyan jelenleg releváns stílusok egyikében, mint a rusztikus, a vintage vagy a shabby chic. A szolgáltatók feladata olyan díszítési stílusok kiválasztása, amelyek nemcsak a szerelmesek kívánságainak, hanem az étterem belső tereinek is megfelelnek.

Az esküvői dekoráció minden elemének, a virágdíszeknek, az anyagoknak az asztalokon és székeken, meg kell tartaniuk a fő elképzelést és színsémát. Minden díszítés legfontosabb alkotóelemei a virágok. Nehéz elképzelni egy házasságkötést gyönyörű és friss virágok nélkül. A florisztika széles virág elrendezési formákat és típusokat kínál. Ezek lehetnek üveg- és kerámiavázákban, kovácsoltvas kalitkákban, lámpákban, kosarakban és faládákban. Az esküvői dekoráció megválasztását csak a képzelet, a pénzügyi lehetőségek és a stílus korlátozza.