Otthon is élvezhető az infra kabin előnye
Tagged Címkék:

Amikor wellnessről van szó, akkor alapvetően a legtöbb ember szemei előtt azonnal a szauna dereng fel. Életük során sokan használtak már ilyen berendezést. Amíg az eredeti változatok forró kövekkel, hatalmas gőzzel járnak együtt, addig a modern berendezések, amilyen az infra kabin is, voltaképpen száraz környezetet nyújtanak. Itt egyedül a melegítő hatást kell átélni és nincs párás környezet, ami tovább stresszelné a szervezetet.

Ezért is kedvelik jobban, de ez még nem az összes pozitív érv mellette. Verhetetlen tulajdonság az infra kabin esetében, hogy otthonra is könnyen beszerezhető. Tény, hogy nem olcsó mulatságról van szó, mert több 100 000 Ft az értéke, de minden tekintetben megéri a befektetést. A működtetéséhez csak áramra van szükség és tetszés szerint állítható a hőfok.

A sugarak egyenesen a testbe hatolnak be és ott fejtik ki pozitív hatásukat. Az infra kabin elérhető 1 vagy 2 személyes kivitelben, olyan kiegészítőkkel, mint az FM rádió, USB-csatlakozó, Bluetooth funkció, MP3-lejátszó és ez még korántsem minden. Érdemes többet megtudnunk erről a remek lehetőségről.