Mire jó az asztali zászló?
Tagged Címkék:

Szeretne valami különleges díszítőelemet az irodájába vagy a tárgyalóba? Az asztali zászló kiváló választás bárhová, szinte bármilyen alkalomra. Ha vállalati zászlóról van szó, akkor az ráadásul egy informatív reklámeszköz is. Az asztali zászló, legyen akár nemzeti, Európa vagy vállalati, mindenképpen hozzájárul ahhoz, hogy Önről pozitív képet alakítsanak ki a vendégei, partnerei, tárgyalópartnerei.

Céges ajándékként is megállja a helyét. Egy minőségi asztali zászló ugyanis magas díszítő értékkel rendelkezik, és bár mindössze 15-25 cm-es, mégis rendkívül látványos lehet, ha jól tervezett és okosan használják. Milyen területeken alkalmazható? Kiváló díszítőelem lehet a különböző promóciós eseményeken, tárgyalásokon, kiállításokon, vásárokon és egyéb rendezvényeken.

A minőségi asztali zászló selyem szatén alapanyagból készül, egyik vagy mindkét oldalán nyomott vagy hímzett kivitelben, arany díszítő rojtokkal és függesztő zsinórral. Kizárólag beltéri elhelyezésre ajánlott, és érdemes hozzá megvásárolni a sárgaréz vagy ezüst színű csavart, vagy telitalpú asztali zászlótartót is. A Poliformnál mindkettőt megtalálja. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kivitelt a webáruházunk kínálatából!